V DOBREJ FIRME SA OBEDY NEPODCEŇUJÚ

V tejto náročnej dobe, kedy sa každý cíti nenahraditeľný a snaží sa robiť viac a viac a dlhšie a dlhšie, sa klasický štatút obeda pomaly ale iste vytráca z režimu dňa veľkého počtu zamestnancov, ale aj vedúcich pracovníkov.  

Vedeli ste, že podľa nedávnej štúdie si len jedna tretina Američanov dáva prestávku na obed? Na Slovensku nie sú k dispozícii žiadne relevantné údaje, ale až tak zlé to zase nebude, hoci  aj my sme určite ďaleko od normálneho stavu.
 
Prieskum v Spojených štátoch zistil, že len necelých 20% šéfov chodí počas obednej prestávky do reštaurácie. Pritom ešte pred niekoľkými rokmi to bol rituál a samozrejmosť byť na obed v reštaurácii. Zmena stravovacích a pracovných návykov, ruka v ruke ničí životosprávu a prispieva tomu aj zmena formátu na strane ponuky. Blízko pracovísk je čoraz menej klasických reštaurácii na úkor fast foodov, kde sa dá jedlo vybaviť za pár minút, naneštastie práve to najnižšej kvality pre naše zdravie. Každý piaty americký šéf chodí na obed do fast foodu a polovica si nechá jedlo priniesť do kancelárie na stôl. To je ešte dobrá správa pokiaľ na stôl dorazí niečo zdravé.
V každom prípade dnes správna firma vie oceniť, akú nenahraditeľnú funkciu má dobrý a kvalitný obed, ako pomáha k rovnováhe energetického výkonu v organizme, ako prispieva a zvyšuje efektivitu práce. A samozrejme tá správna firma aj vie ako podnietiť zamestnancov a  šéfov ísť sa prejsť a dať sa počas obeda nejaké dobré jedlo.
 
Prispejte do diskusie o vašich obedových návykoch, ale aj o tých šéfových. Budeme sa snažiť z toho urobiť zaujímavú štatistiku.

Správna firma aj vie ako podnietiť zamestnancov a  šéfov ísť sa prejsť a dať sa počas obeda nejaké dobré jedlo.

Positivity Job s.r.o.

Partizánska 2

811 03 Bratislava

Slovakia


+421 911 566 766

+421 2 207 622 62


info@skvelaasistentka.sk

skolenia@skvelaasistentka.sk

© Copyright 2018 Všetky práva vyhradené.

Hore