AKO STRÁŽIŤ, ABY ŠÉF OBEDOVAL

V dnešnej chaotickej dobe, kedy farebnosť elektronického kalendára šéfa nemá ďaleko od dúhy, je chronickým stavom vynechávanie obeda. A to skvelá asistentka nikdy nedopustí. Čo teda robiť?  

 Všetky porady plánovať tak, aby končili najneskôr o 11.30 hod a nezačínali skôr ako o 14.00 hod
 
 Proaktívne sa šéfa pýtať, ako si predstavuje tento týždeň obedy? Či má konkrétne miesta alebo či je možné to niekedy nakombinovať aj s donáškou jedla.
 
 Do kalendára mu treba dať aj na mesiac vopred obedy v čase od 12.00 do 13.00 hod. Okrem toho tam nesmie byť žiadny iný typ činností.
 
 Skúste ho sem-tam poslať na obed aj o 11.00 alebo 11.30 hod. Vtedy sa to dá vo väčšej pohode, keďže reštaurácie sú ešte poloprázdne a určite si to bude pochvaľovať. Ocení to určite aj ten, s kým na obede bude. Takže nebojte sa a naopak iniciujte aj pri dohadovaní termínu na obed s druhou stranou skorší termín.
 
 Vždy na konci týždňa sa šéfa spýtajte, či mal obedy, či bolo všetko v pohode a či môžete pokračovať vo vašom „dozore“ nad jeho stravou. Uvidíte, bude mu to veľmi príjemné.
 
 
Text: (em), foto: archív SA
Positivity Job s.r.o.

Partizánska 2

811 03 Bratislava

Slovakia


+421 911 566 766

+421 2 207 622 62


info@skvelaasistentka.sk

skolenia@skvelaasistentka.sk

© Copyright 2018 Všetky práva vyhradené.

Hore