Práve idete šéfovi rezervovať stôl na obed alebo večeru?

Nemusíte chodiť dopredu obzerať reštauráciu, zisťovať či má dobrú dostupnosť a pozerať rebríčky reštaurácií. Jednoducho sme to urobili za vás.

 
  • Opýtajte sa ho vopred, či chce konkrétny podnik alebo vyskúšať niečo nové
 
  • Zistite, o aký typ stretnutia ide a s kým pôjde
 
  • Opýtajte sa o akú kuchyňu má záujem
 
  • Pri samotnej rezervácii požiadajte o fajčiarsku alebo nefajčiarsku zónu
 
  • Žiadajte o rezerváciu diskrétneho, zároveň aj príjemného miesta
 
  • Opýtajte sa aj počas zimy na možnosť sedenia na terase, veľa reštaurácii už ponúka kryté alebo vyhrievané terasy
 
  • Ak sa jedná o obed, určite sa vyhýbajte bezprostredne obedovým časom, kedy je reštaurácia preplnená a na obed čakáte dlho. Vyskúšajte 11.30h, šéf aj hosť to určite ocení a predsa raňajky už aj tak boli dávno
 
  • 30 min pred príchodom šéfa do reštaurácie, si telefonicky overte, či rezervácia platí
 
  • Prekvapte šéfa a pošlite mu na email dostatočne vopred jedálny lístok vybranej reštaurácie. Určite ocení, keď nebude na mieste strácať čas lúštením Menu
 
  • Keď sa šéf vráti alebo na druhý deň sa ho vždy spýtajte, či bolo všetko, ako si predstavoval. Určite mu táto otázka bude príjemne profesionálna.
Positivity Job s.r.o.

Partizánska 2

811 03 Bratislava

Slovakia


+421 911 566 766

+421 2 207 622 62


info@skvelaasistentka.sk

skolenia@skvelaasistentka.sk

© Copyright 2018 Všetky práva vyhradené.

Hore